Title Image

Over Laurence

mensen helpen, voeding en gezondheid
MENSEN HELPEN, VOEDING & GEZONDHEID

Ik startte in 2016 de studie ‘bachelor voeding- en dieetkunde’ aan de Vives hogeschool Brugge. Ik had al enkele jaren het gevoel een verkeerde studierichting gekozen te hebben en besloot een carrièreswitch te doen. Het was niet altijd een evidente periode maar wel een van de beste beslissingen in mijn leven. Mensen helpen, voeding en gezondheid waren mijn drijfveer. Gezonde voeding is mijn passie en ik zou graag iedereen het belang van een gezonde levensstijl willen meegeven. Naast de praktijk werk ik ook als clinical dietitian in een ziekenhuis waar ik voornamelijk inzet op malnutritie.

Diëtist Varsenare Brugge
GOEDE BEGELEIDING EN DESKUNDIG ADVIES

Een ongezonde voeding kan chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, hypertensie, obesitas en diabetes in de hand kan werken. Het is nooit te laat om je leven een andere wending te geven. Maar ook voor de allerkleinsten is het belangrijk mee te geven hoe je gezond eet en het belang van lichaamsbeweging te benadrukken omdat je in je jonge jaren de basis legt voor je gezondheid.
Denk niet te vlug dat je situatie uitzichtloos is. Ik kan je a.d.h.v. goede begeleiding en deskundig advies vooruithelpen.
Ik ben een erkend diëtist en sinds 2020 aangesloten bij het riziv.

VRAGEN?

Zit je nog met vragen? Aarzel niet en neem contact op.
Een afspraak maken kan telefonisch op 0479 65 69 22.
Let's talk